Diş hekimi hem devlette hem özelde çalışabilir mi?

Buna göre öğretim üyeleri ve tüm kamu personeli hem devlet memuru olup, hem de özel hastanelerde herhangi bir statüde çalışamaz.Jan 10, 2014

Diş hekimi başka iş yapabilir mi?

8.Bir dişhekimi başka bir dişhekimin yanında çalışabilir mi? Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün 43.maddesine göre “Tabip ve diş tabibi, muayenehane veya laboratuvarın da, kendi namına diğer bir meslektaşı çalıştıramaz. ancak, muvakkat bir müddet için bizzat bulunmadığı takdirde, diğer bir meslektaşı yerine bırakabilir.

Diş hekimi olmayan poliklinik açabilir mi?

Merkezlere Diş Hekimi Olmayanlar da Ortak Olabilecek Ø A tipi ağız ve diş sağlığı merkezlerine I 'a kadar diş hekimi olmayan ortak alınabilecek, ancak A tipi polikliniklere ve B tipi olan kuruluşlara sadece diş hekimleri ortak olabilecektir.

Meskende diş hekimi muayenesi açılır mi?

"Anagayrimenkulün, kütükte mesken, iş veya ticaret yeri olarak gösterilen bağımsız bir bölümünde hastane, dispanser, klinik, poliklinik, ecza laboratuvarı gibi müesseseler kurulamaz; kat maliklerinin buna aykırı sözleşmeleri hükümsüzdür; dispanser, klinik, poliklinik niteliğinde olmıyan muayenehaneler bu hükmün …

Diş Kliniği kimler açabilir?

Sağlık hizmeti sunumu amacıyla kurulmuş olan şirketlere dişhekimlerinin ortak olmasının önünde bir engel bulunmamaktadır. Zira Özel sağlık kuruluşları, mesleğini serbest olarak icra etme yetkisine sahip serbest çalışan dişhekimleri veya ortaklarının tamamı dişhekimi olan şirketler tarafından açılabilir.

Diş hekimleri birden fazla yerde çalışabilir mi?

3224 sayılı Türk Dişhekimleri Birliği Kanu'nun 42. maddesi değiştirilmediğinden bu maddeye göre bir dişhekimi ancak Oda Yönetim Kurulu'nun izniyle birden fazla yerde çalışabilir.