Güngörmez etin neresi?

Dana etinin kol ve kaburga arasindan cikan turkçe adı güngörmez dediğimiz bu ozel etin kurutulmus halindeki lezzeti bi dusunun…….Dana etinin kol ve kaburga arasindan cikan turkçe adı güngörmez dediğimiz bu ozel etin kurutulmus halindeki lezzeti bi dusunun…….

Güngörmez et hayvanın neresi?

hayvanın koltuk altında, kaburgası ile böğrünün arasında saklı olduğundan, adı üstünde ''gün görmeyen'' parçası. diğer yanında da hayvanın küreği ve boşluğu yani döşü bulunur.

Brisket hayvanın neresi?

Dananın sırt bölgesinden çıkan hafif yağlı ve yumuşak bir ettir. Marine edilerek tavada kızartması ve mangalda ızgarası tavsiye edilir. İslami usullerle kendi hayvanlarımızı kestiğimiz için güvenle tüketebilirsin.

Dana brisket nereden çıkar?

ing. gogus eti. dananin gogus kismindan elde edilen et. dogasi itibariyle serttir bu et. uzun sure pisirilmesi gerekir tuketilmeden once. teksas, kentucky izgara tariflerinin vazgecilmez bir parcasidir.

En yumuşak et neresidir?

Bonfile, kontrfile ve antrikot kısımları ise dana etinin en yumuşak kısımlarıdır ve ızgaraya en uygun etlerdir.

Dana Güngörmez et nedir?

Dana etinin kol ve kaburga arasindan cikan turkçe adı güngörmez dediğimiz bu ozel etin kurutulmus halindeki lezzeti bi dusunun……. Migros size iyi gelecek! Migros'un resmi Facebook sayfasıdır.