Hatay gastronomi bölümü taban puanları
MKÜ Gastronomi bölümü var mı?
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi , Devlet , Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Yüksekokul) Bölümü , Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu bünyesinde yer alan bir bölümüdür. … Üniversitenin Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Yüksekokul) Bölümü kontenjanı 40+1 kişidir.
MKÜ de hangi bölümler var?
- Eğitim Fakültesi. Türkçe Öğretmenliği. …
- Fen-Edebiyat Fakültesi. Coğrafya. …
- İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi. …
- İlahiyat Fakültesi. İlahiyat. …
- İletişim Fakültesi. Halkla İlişkiler ve Tanıtım. …
- Mimarlık Fakültesi. Mimarlık. …
- Sağlık Bilimleri Fakültesi. Acil Yardım ve Afet Yönetimi. …
- Ziraat Fakültesi.
MKÜ kaç puan?
2022 Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (2 Yıllık) taban puanları ile başarı sıralamaları açıklandı. En güncel haline aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz….
Üniversite Adı | Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (Devlet) |
---|---|
Bölüm | Tıp |
Puan Türü | SAY |
Kont. | 185 |
Taban Puan | 436,1661 |
Hatay Tıp Fakültesi kaç bin?
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) 2020-2021 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları
Üniversite Adı | Bölüm | Başarı Sırası |
---|---|---|
HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ (Devlet) | Tıp | 18.007 |
HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ (Devlet) | Diş Hekimliği | 30.204 |
HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ (Devlet) | İlköğretim Matematik Öğretmenliği | 77.912 |
•Jul 9, 2021
Hatay ilahiyat kaç yıl?
İlahiyat Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi
Kodu | : | 107710557 |
---|---|---|
Süre | : | 4 Yıl |
Burs | : | – |
Öğretim Ücreti | : | Ücretsiz |
Profesör Sayısı | : | – |
MKÜ Gastronomi hangi fakültede?
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu.
Gastronomi bölümü dersleri nelerdir?
Dönem 1
- Yiyecek Üretimi – I (GAST101) …
- Gastronomiye Giriş (GAST103) …
- Gastronomi & Mutfak Sanatları İçin GıdaTeknolojisi (GAST105) …
- Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Bilgisayar Uygulamaları (GAST107) …
- Turizm Endüstrisi İçin İletişim Becerileri – I (ENGL107) …
- Haftalık İş Deneyimi – I (GAST191) …
- Yiyecek Üretimi – II (GAST102)