Koltuk altı kokusu nasıl giderilir

Bir kaseye elma sirkesi dökün ve bir parça pamuğu elma sirkesine batırarak koltuk altınıza uygulayın. Bu, cildin pH'ını azaltacak, böylece koltuk altı kokusunu ortadan kaldıracaktır. Alternatif olarak, su ve elma sirkesini bir sprey şişesine doldurup karıştırarak kendize doğal deodorant yapın.Mar 26, 2018

Ter Kokmamak için ne yapmak gerekir?

Ter Kokusu Nasıl Önlenir?

  1. 1) Düzenli banyo yapın: Ter kokusu ile başa çıkmanın en kolay ve en etkili yolu elbette banyo yapmaktır. …
  2. 2) Kıyafet seçimine dikkat edin: …
  3. 3) Bol su tüketin: …
  4. 4) Beslenme şeklinizi değiştirin: …
  5. 5) Düzenli epilasyon yapın: …
  6. 6) Stresten uzak durun:

Çok fazla ter kokuyorum ne yapmalıyım?

Ter Kokusuna Çözüm Önerileri Başarılı bir temizleyici olan karbonatı koltuk altına ve diğer terleyen bölgelerinize sürdüğünüzde kötü kokuya neden olan bakteriler etkisini yitirir. Benzer şekilde doğal bir şifa maddesi olan elma sirkesini de ter kokusunu gidermek amacıyla kullanabilirsiniz.

Ter kokusuna kesin çözüm nedir?

Tek yapmanız gereken şey bir yemek kaşığı karbonatla bir yemek kaşığı limon suyunu karıştırmak. Koltuk altına sürüp bir süre beklettikten sonra durulayın. Diğer bir seçenek ise mısır nişastası ile az miktarda karbonatı karıştırmak ve fazla teri emmesi için koltuk altına uygulamaktır.

Ter kokusuna ne iyi gelir ibrahim saraçoğlu?

Prof Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun cevabı (Eczanelerde bulabileceğiniz şapı sabah kalkınca koltukaltınızı hafif ıslatarak sürdüğünüzde 24 saat ter kokusu olmayacaktır. 2. Diğer yöntem ise; Yasemin Yağı; Koltukaltına sürüldüğünde gün boyu ter kokusunu yok edecektir.

Aşırı ter kokusu için hangi doktora gidilir?

Aşırı terleme için hangi doktora gidilir ya da aşırı terleme hangi bölüm bakar?” sorusuna cevap arayanların göğüs cerrahisinden randevu alması gerekmektedir.

Ağır ter kokusu neden olur?

Terde kötü koku oluşması, koltuk altı kokması gibi problemler bakterilerden kaynaklanır. Bu bakteriler bilinen zararlı bakteriler değildir. Bakteriler ter sıvısından beslenerek bazı atıklar ortaya çıkarır. Bu atıklar kötü ter kokusuna asıl sebep olan unsurlardır.

Ter kokum değişti neden?

"Bu besinler kullanılmadığı halde ter kokunuzda değişiklik olduysa bunlar bazı rahatsızlıkların habercisi olabilir. Örneğin karaciğer bozuklukları, böbrek hastalıkları, hatta ve hatta vücutta kalsiyum, çinko, magnezyun eksikliği ya da şeker rahatsızlığı gibi rahatsızlıklar da da ter kokusu olumsuz etkilenebilmektedir.