Kış yemek menüsü örnekleri
Kışlık yemekler nelerdir?
Türk Mutfağını Bütün Mutfaklardan Farklı Kılan 10 Kış Sebzesi ve Yemeği
- hail.
- simplyrecipes.
- Fırında Karnabahar Mücveri Tarifi.
- Zeytinyağlı Kereviz Tarifi.
- Lahana Sarması Tarifi.
- Bal Kabağı Çorbası Tarifi.
- Zeytinyağlı Pırasa Tarifi.
- Fırında Etli Lahana Tarifi.
Kışın hangi yemekleri yeriz?
- Havuç Çorbası Tarifi (Videolu) Lahana. …
- Kıymalı Lahana Sarması Nasıl Yapılır? ( Videolu) …
- Ispanak Yemeği Tarifi (Videolu) Karnabahar. …
- Karnabahar Yemeği. Kereviz. …
- Kereviz Yemeği Tarifi (Videolu) Pırasa. …
- Tarhana Çorbası 2) Sofraların Gözde Çorbası …
- Kırmızı Mercimek Çorbası …
- Pirinçli Ciğer Çorbası
Evde en kolay ne yapılır?
- Lahmacun Tarifi.
- Fırında Ağzı Açık Mantı Tarifi.
- Güveçte Kaşarlı Kavurma Tarifi.
- Alinazik Tarifi.
- İrmikli Patates Köftesi Tarifi.
- Kozalak Mantı Tarifi.
- Çıtır Tavuk Tarifi.
- Yaprak Ciğer Tarifi.
Misafire ne pişirsem Akşam yemeği?
- Bademli Brokoli Çorbası Tarifi.
- Patates Yatağında Mantar Tarifi.
- Kırmızı Köz Biber Kızartması Tarifi.
- Domates Soslu Pirzola Tarifi.
- Fırında Levrek Tarifi.
- Kabak Kalye Tarifi.
- Ceviz Soslu Semizotu Salatası
- Turşu Tadında Mor Lahana Salatası Tarifi.
09-Oct-2018
Kışın ne pişirsem?
Sofralara Lezzet ve Şifa Getirecek Büyük İhtimalle Daha Önce Denemediğiniz 13 Kış Yemeği
- Kış Sebzeli Çorba Tarifi.
- Kış Güveci Tarifi.
- Ispanaklı Lazanya Tarifi.
- Yumurtalı Pırasa Tarifi.
- Fırında Kereviz Tarifi.
- Sebzeli Makarna Tarifi.
- Bal Kabaklı Pirinç Pilavı Tarifi.
- Börek Tadında Karnabahar.
Kışın hangi çorbalar yapılır?
Kış Mevsimi Boyunca Antibiyotik Niyetine İçilecek 28 Kış Çorbası
- Terbiyeli Şehriye Çorbası Tarifi.
- Kuşkonmaz Çorbası Tarifi.
- Yeşil Mercimek Çorbası Tarifi.
- Arabaşı Çorbası Tarifi.
- Kış Sebzeli Çorba Tarifi.
- Zerdaçallı Mercimek Çorbası Tarifi.
- Terbiyeli Sebzeli Tavuk Çorbası Tarifi.
- Kıymalı Tarhana Çorbası Tarifi.
Kış sebze ve meyveleri nelerdir?
Peki, kış mevsimi sebzeleri ve meyveleri neler? İşte mevsimin ürünleri: Sebzeler: Lahana, yer alması, turp, pazı, kereviz, ıspanak, pırasa, brokoli, brüksel lahanası, pancar, havuç ve karnabahar. Meyveler: Elma, portakal, muz, mandalina, ayva, nar, greyfurt ve kestane.